نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تعطیلی یک هفته‌ای روسیه پس از شناسایی گونه مسری‌تر کرونا

تعطیلی یک هفته‌ای روسیه پس از شناسایی گونه مسری‌تر کرونا پژوهشگران روسی، سویه جدیدی از ویروس کرونا را شناسایی کرد‌ه‌اند که احتمالاً نسبت به گونه "دلتا" مسری‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 23
کد خبر: ۱۰۶۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، پژوهشگران روسی، سویه جدیدی از ویروس کرونا را شناسایی کرد‌ه‌اند که احتمالاً نسبت به گونه "دلتا" مسری‌تر است.

این نوع از کرونا در روسیه در حال گسترش است. ظرف یک شبانه‌روز ۱۰۳۶ نفر در این کشور بر اثر یا در ارتباط با کرونا مرده‌اند.

بر اساس گزارش دویچه وله، پژوهشگران روسی از کشف سویه‌ای از کرونا (AY.۴.۲) خبر دادند. کامیل چافیزوف، مدیر اداره حمایت از مصرف کنندگان روز پنجشنبه ۲۱ اکتبر به خبرگزاری روسی (RIA) گفت که تاکنون چند مورد از سویه جدید شناسایی شده است.

او گفته است که روند گسترش این نوع کرونا کند است، اما احتمالا افزایش خواهد یافت و حتی "می‌تواند جایگزین سویه دلتا شود".

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دستور تعطیلی مراکز عمومی و ادارات را داده تا بتوان از گسترش سریع بیماری جلوگیری کرد. او وعده داده است که در این مدت حقوق‌ها پرداخت خواهد شد. در برخی نقاط روسیه این تعطیلی احتمالا یک هفته ادامه خواهد داشت و ممکن است تمدید شود.

شهردار مسکو نیز فرمان داده است که افراد ۶۰ سال به بالا که واکسینه نشده‌اند باید برای چهار ماه آینده از خانه خارج نشوند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار